Eleusis 2021

Eleusis 2021

<< Οκτ 2019 >>
ΔΤΤΠΠΣΚ
30 1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31 1 2 3

H Ομάδα

Μαρία Φιλιππή

Διευθύνουσα Σύμβουλος

Η Μαρία Φιλιππή ξεκίνησε την καριέρα της πριν είκοσι δύο χρόνια ως ειδική σε θέματα επικοινωνίας και ΜΜΕ, ενώ παράλληλα σπούδαζε Διοίκηση Επιχειρήσεων σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο με ειδίκευση τον τουρισμό. Η καινοτόμος προσέγγιση των θεμάτων στρατηγικής σε συνδυασμό με την εμβάθυνση σε ζητήματα επικοινωνίας, πολιτισμού και εκπαίδευσης την οδήγησαν σε επιπλέον σπουδές σε αυτούς τους τομείς με εξειδίκευση στις ΤΠΕ για την εκπαίδευση, την επικοινωνία  και τον πολιτισμό μέσω του σχετικού διεπιστημονικού διατμηματικού μεταπτυχιακού προγράμματος. Η εμπειρία της πλέον των δεκατεσσάρων ετών σε τομείς Στρατηγικής και Επικοινωνίας σε μεγάλους βιομηχανικούς ομίλους της έδωσαν τη δυνατότητα να αναπτύξει έργα βιώσιμης ανάπτυξης για περιφέρειες και τοπικές κοινωνίες στο πλαίσιο δράσεων του τομέα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των εταιρειών αυτών. Η Μαρία συνεχίζει την έρευνα στο χώρο των υβριδικών χώρων και της σύνδεσης τεχνολογίας, πολιτισμού και οικονομικής ανάπτυξης στο Πανεπιστήμιο Αθηνών – Ερευνητικό Πανεπιστημιακό Ινστιτούτο Εφηρμοσμένης Επικοινωνίας. Έχει ιδρύσει το καινοτόμο www.ecoktima.com – τον πρώτο υβριδικό χώρο επαυξημένης μάθησης και εμπειρίας το 2011 και τώρα έχει αφοσιωθεί στο ρόλο της Διευθύνουσας Συμβούλου με σκοπό την υλοποίηση του οράματος της Eleusis 2021.

Κέλλυ Διαπούλη

Καλλιτεχνική Διευθύντρια

Η καλλιτεχνική διευθύντρια της ‘Ελευσίνα 2021’, Κέλλυ Διαπούλη, ασχολήθηκε με τη διαμόρφωση της κεντρικής ιδέας και του καλλιτεχνικού οράματος καθ’ όλη τη διάρκεια της υποψηφιότητας της Ελευσίνας για Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης. Είναι θεατρολόγος και πολιτιστική διαχειρίστρια με 15ετή εμπειρία στους τομείς της πολιτιστικής δικτύωσης, των διεθνών πολιτιστικών συνεργασιών, καθώς και της επιμέλειας και της οργάνωσης διεθνών προγραμμάτων και γεγονότων. Από το 2004 έως το 2008 εργάστηκε στους παραπάνω τομείς στον Οργανισμό Προβολής Ελληνικού Πολιτισμού – Πολιτιστική Ολυμπιάδα, ενώ από το 2009 και εξής συνέχισε να εργάζεται σε αυτούς τους τομείς στη Μη Κερδοσκοπική Εταιρεία «busart», της οποίας είναι ιδρυτικό μέλος. Σπούδασε θεατρολογία στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και Ευρωπαϊκή Πολιτιστική Πολιτική και Διοίκηση στο University of Warwick (UK). Είναι υπότροφος των ιδρυμάτων Ωνάση και Fulbright, μέλος του Δικτύου Αποφοίτων της Ακαδημίας Φεστιβάλ του European Festivals Association (efa), μέλος του Young Cultural Innovators Forum του Salzburg Global και μέλος του Διεθνούς Δικτύου για τις Σύγχρονες Παραστατικές Τέχνες ΙΕΤΜ κ.ά. Ζει και εργάζεται σε μόνιμη βάση στην Ελευσίνα.

Ματίνα Αλεβίζου

Γενική Γραμματεία

Η Ματίνα Ειρήνη Αλεβίζου ζει και εργάζεται στην Ελευσίνα. Έχει σπουδάσει Μουσική και Ιστορία του Ελληνικού Πολιτισμού και συνεχίζει τις μεταπτυχιακές σπουδές της στο Πολιτισμικό Management (MSc) στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο. Έχει δεκαπενταετή εμπειρία σε πολιτιστικούς οργανισμούς και ιδρύματα και έχει παρακολουθήσει σεμινάρια πολιτιστικής διαχείρισης, μουσειοπαιδαγωγικής, εκπαίδευσης ενηλίκων και γραμματειακής υποστήριξης πολιτιστικών οργανισμών. Από τον Νοέμβριο του 2018 εργάζεται στην Ελευσίνα 2021 / Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Γεωργία Βουδούρη

Διευθύντρια Πολιτιστικής Βιομηχανίας

Η Γεωργία Βουδούρη είναι Αρχιτέκτονας (Ε.Μ.Π.) με εξειδίκευση στον Παραμετρικό Σχεδιασμό και τις Τεχνολογίες Αυτοματοποιημένης Κατασκευής (MAΑ/IAAC) και Μεταπτυχιακές σπουδές στην Πολιτιστική Διαχείριση (Πάντειο Πανεπιστήμιο). Έχει εργαστεί ως αρχιτέκτονας στην Ελλάδα και το εξωτερικό, και από το 2010 ασχολείται με την επιμέλεια και παραγωγή δράσεων Τέχνης και Πολιτισμού. To 2014 συνίδρυσε την εταιρεία πολιτιστικής διαχείρισης και επικοινωνίας Medianeras [concepts, curating, communication]. Έχει εργαστεί σε δράσεις που ποικίλουν σε περιεχόμενο από την αρχιτεκτονική, τα εικαστικά και την τεχνολογία, έως τη γαστρονομία τη μόδα και την κοινωνική επιχειρηματικότητα, και έχει αποκτήσει σημαντική εμπειρία στη διαχείριση και παραγωγή μεγάλων έργων, και ειδικά στη site-specific δημιουργία. Το ερευνητικό της ενδιαφέρον εντοπίζεται στη σχέση Χώρου, Σύγχρονης Τεχνολογίας και Τέχνης.

Φώτης Γιαννόπουλος

Φώτης Γιαννόπουλος

Διευθυντής Marketing & Επικοινωνίας

Ο Φώτης Γιαννόπουλος σπούδασε Επικοινωνία και Αισθητική στη Γαλλία. Έχει εργαστεί ως Σύμβουλος και Υπεύθυνος Επικοινωνίας σε δημόσιες και ιδιωτικές Εταιρείες, ως ελεύθερος επαγγελματίας στον τομέα της Επικοινωνίας, ως δημοσιογράφος / συντάκτης σε έντυπα. Έχει διατελέσει Σύμβουλος Πολιτικής Επικοινωνίας σε πολιτικούς σχηματισμούς εθνικής και τοπικής εμβέλειας. Το τελευταίο διάστημα είναι Διευθυντής Επικοινωνίας & Marketing στον φορέα Ελευσίνα 2021 Πολιτιστική Πρωτεύουσα της Ευρώπης.

Ιουλία Ευαγγέλου

Προϊσταμένη τμήματος Προμηθειών, Δημοσίων Συμβάσεων και Διαγωνισμών

Η Ιουλία Ευαγγέλου γεννήθηκε και μένει στην Ελευσίνα. Σπούδασε στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Πατρών. Εργάζεται από το 2005 ως οικονομολόγος, με εμπειρία σε Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και Νομικά Πρόσωπα, και ιδιαίτερη εξοικείωση στη διοικητική και λογιστική υποστήριξή τους. Είναι κάτοχος επαγγελματικής ταυτότητας λογιστή-φοροτεχνικού Β’ τάξης. Είναι ιδιαίτερα οργανωτική και μεθοδική ως άνθρωπος, ενώ χαίρεται να μοιράζεται τον ελεύθερο χρόνο της με καλούς φίλους και την οικογένειά της.

Ευγενία Καββαδία

Στέλεχος Ανάπτυξης και Συμμετοχής Κοινού

Η Ευγενία Καββαδία γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελευσίνα το 1985. Είναι επικοινωνιολόγος και κοινωνικός επιστήμονας, με εργασιακή εμπειρία στην έρευνα, την εκπαίδευση ενηλίκων και τους μη κυβερνητικούς οργανισμούς. Έχει αναπτύξει κοινωνική δράση για κοινωνικά ευάλωτες ομάδες, κυρίως παιδιά και εφήβους. Σπούδασε Επικοινωνία και Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης στο Εθνικό καιΚαποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών και απέκτησε το μεταπτυχιακό της δίπλωμα ειδίκευσης στην Πολιτική Επιστήμη και Κοινωνιολογία, από το τμήμα Πολιτικής Επιστήμης και Δημόσιας Διοίκησης του ίδιου πανεπιστημίου.

Ιουλία Κολοβού

Στέλεχος Λογιστηρίου

Η Ιουλία Κολοβού γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελευσίνα. Είναι απόφοιτη του τμήματος Οικονομικής Επιστήμης του Πανεπιστημίου Πειραιώς. Φοιτά στο εξ αποστάσεως μεταπτυχιακό Διοίκησης Επιχειρήσεων ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και έχει παρακολουθήσει πιστοποιημένα σεμινάρια λογιστικής και μισθοδοσίας. Στο παρελθόν, από το 2013 έχει εργαστεί σε Εμπορική Εταιρία. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και έχει άδεια Α’ τάξης λογιστή.

Γιάννης Κουκμάς

Διευθυντής Ανάπτυξης και Συμμετοχής Κοινού

Ο Γιάννης Κουκμάς είναι Κοινωνικός Ανθρωπολόγος (Πανεπιστήμιο Αιγαίου) με μεταπτυχιακό δίπλωμα στη Νεώτερη Ευρωπαϊκή Ιστορία (Πανεπιστήμιο Αθηνών) και τη Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων (ΕΑΠ). Εργάστηκε στο Εθνολογικό Μουσείο Θράκης στην Αλεξανδρούπολη από την ίδρυσή του το 1998, με κύριες αρμοδιότητες τον στρατηγικό σχεδιασμό, την προσέλκυση-ανάπτυξη κοινού, την εκπαίδευση εθελοντών, την επικοινωνία-social media, τη διοργάνωση διεθνών συνεδρίων, σεμιναρίων-εργαστηρίων, εκδηλώσεων και την εξεύρεση πόρων. Είναι μέλος του ελληνικού τμήματος του ICOM (Διεθνές Συμβούλιο Μουσείων), του Δ.Σ. της Ένωσης Προφορικής Ιστορίας, καθώς και ιδρυτικό μέλος της Ομάδας Προφορικής Ιστορίας Αλεξανδρούπολης. Ερευνητικά του ενδιαφέροντα αποτελούν η πολιτιστική πολιτική, η διαχείριση πολιτιστικών οργανισμών, η ανάπτυξη και συμμετοχή του κοινού, η επικοινωνία, η μνήμη, η προφορική ιστορία και η μετανάστευση.

Αγγελική Λαμπίρη

Διευθύντρια Πολιτιστικής Στρατηγικής

Η Αγγελική Λαμπίρη είναι πολιτιστική διαχειρίστρια με εξαετή επαγγελματική εμπειρία σε Ευρωπαϊκά Φεστιβάλ, εκθέσεις σύγχρονης τέχνης και συναντήσεις Ευρωπαϊκών Δικτύων όπως των IETM, Culture Action Europe, Peggy Guggenheim Museum, Fabbrica Europa Festival, Festival au Désert Firenze, καθώς και συμμετοχή σε Ευρωπαϊκά projects, όπως τα Tandem Europe, “Nostoi -Histoires de retours et d’exodes” και “Mixdoor – New Forms in Mixed Performing Arts Practices”. Eργάζεται στην Ελευσίνα 2021 ως Υπεύθυνη Παραγωγής από το 2016. Έχει σπουδάσει Διοίκηση Πολιτιστικών και Καλλιτεχνικών Εκδηλώσεων στην Φλωρεντία και έχει αποφοιτήσει από το Τμήμα Χρηματοοικονομικής και Τραπεζικής Διοικητικής του Πανεπιστημίου του Πειραιά.

Μαρία Λιβάνιου

Διευθύντρια Οικονομικών - Διοικητικών Υπηρεσιών

Η Μαρία Λιβάνιου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελευσίνα. Σπούδασε Λογιστική, ενώ έχει παρακολουθήσει σεμινάρια για Διεθνή λογιστικά Πρότυπα, Ελληνικά λογιστικά πρότυπα και μισθοδοσίας. Η πορεία της στον χώρο της λογιστικής έχει καλύψει όλο το φάσμα των ειδικοτήτων σε οργανωμένα λογιστήρια εδώ και 15 χρόνια, εκ των οποίων εννέα υπήρξε Υπεύθυνη λογιστηρίου σε Ευρωπαϊκό όμιλο επιχειρήσεων με έδρα την Αυστρία. Παράλληλα, διατηρεί δικό της λογιστικό γραφείο, παρέχοντας υπηρεσίες σε εταιρείες Α.Ε., αλλά και κάθε νομικής μορφής και φυσικών προσώπων. Υπήρξε λογίστρια της εταιρείας που ήταν υπεύθυνη για την υποβολή της υποψηφιότητας του φακέλου «Ελευσίνα 2021», αποκτώντας εμπειρία από Δημόσια λογιστική, ενώ αυτή τη στιγμή εργάζεται στην εταιρεία Ελευσίνα 2021 ως Προϊσταμένη λογιστηρίου. Έχει δικαίωμα υπογραφής οικονομικών καταστάσεων Α’ τάξης, πιστοποιημένο από το Οικονομικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Χρύσα Μαρτίνη

Αρχιτέκτων Μηχανικός – Διεύθυνση Αστικών Παρεμβάσεων & Παρακαταθήκης Προϊσταμένη Κτηριακών Εγκαταστάσεων & Υποδομών

Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. 

Σπούδασε στην Αθήνα και την Θεσσαλονίκη και έχει εργασθεί κυρίως στην Αθήνα. Έχοντας αποκτήσει πτυχίο από τη Σχολή Αρχιτεκτονικής Εσωτερικού Χώρου, Διακόσμησης και Design αντικειμένου από το Πανεπιστήμιο Δυτικής Αττικής και Μεταπτυχιακούς τίτλους σπουδών από την Σχολή Αρχιτεκτόνων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης συνεργάσθηκε με μεγάλους οργανισμούς, αρχιτεκτονικά γραφεία και κατασκευαστικές εταιρείες ως Αρχιτέκτων, ενώ παράλληλα πραγματοποιεί ιδιωτικά έργα σε μελέτη, επίβλεψη και κατασκευή. Η Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (Διεύθυνση Αρχιτεκτονικών Μελετών), το Αρχιτεκτονικά γραφεία Ι.&Α. Βικέλας, Κ. Κυριακίδης κ.ά. έχουν αποτελέσει κύριους  συνεργάτες της. Η επαγγελματική της εμπειρία εκτείνεται σε δυο δεκαετίες. 

Οι τελευταίοι τίτλοι σπουδών που απέκτησε από το Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών περί Βιομηχανικής Αρχαιολογίας και η συμμετοχή της σε σειρά συνεδρίων, την οδήγησαν στην μελέτη της Ελευσίνας, την πόλη με την πλουσιότερη Βιομηχανική Κληρονομιά στην Ελλάδα.  Είναι μέλος μη κυβερνητικών οργανώσεων και εθελοντικών ομάδων για την αστική αναβάθμιση της Αθήνας και την ανάδειξη, διάσωση και επανάχρηση της Βιομηχανικής Κληρονομιάς. 

Εντάχθηκε στο δυναμικό της εταιρείας της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Ελευσίνα 2021 τον Οκτώβριο του 2018, στην Διεύθυνση Αστικών Παρεμβάσεων και Παρακαταθήκης. Παράγει, παρακολουθεί και προγραμματίζει αρχιτεκτονικές μελέτες και  τεχνικές εργασίες, διερευνώντας παράλληλα το νομικό καθεστώς, συντάσσει τεχνικές προδιαγραφές έργων, διαχειρίζεται υφιστάμενες υποδομές που χρησιμοποιεί η εταιρεία και φροντίζει με κάθε τρόπο την ομαλή εκτέλεση του καλλιτεχνικού προγράμματος και του έργου της εταιρείας συνολικά.  

Αποτελεί βασικό μέλος όλων των Επιτροπών παραλαβής υπηρεσιών και προμηθειών για την εταιρεία της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας Ελευσίνα 2021.

Ταυτόχρονα, ασχολείται με τα εικαστικά και έργα της παρουσιάζονται σε καλλιτεχνικές εκθέσεις. Παράγει επίσης κείμενα περί Αρχιτεκτονικής και Διακόσμησης που δημοσιεύονται στον ηλεκτρονικό τύπο.

Ιωάννα Ντάλη

Στέλεχος Επικοινωνίας & Marketing

Η Ιωάννα είναι επικοινωνιολόγος και ειδικεύεται στην digital επικοινωνία. Είναι απόφοιτος του τμήματος Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών. Έχει εργαστεί σε θέσεις επικοινωνίας και διαχείρισης εκδηλώσεων σε διεθνείς και ανεξάρτητους οργανισμούς στο Παρίσι, τη Ζυρίχη και την Αθήνα. Από τον Μάιο του 2019 εργάζεται ως Digital Communications & Marketing Manager στην ομάδα της Ελευσίνας 2021 Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης.

Μαρία Παπακωνσταντίνου

Στέλεχος Δημοσίων Συμβάσεων Προμηθειών και Διαγωνισμών

Η Μαρία Παπακωνσταντίνου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελευσίνα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Οικονομικής & Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών Αθηνών. Είναι Οικονομολόγος-Περιφερειολόγος με 15ετή εμπειρία στον Ιδιωτικό και στον Δημόσιο τομέα και τα τελευταία χρόνια εργαζόταν σε εταιρείες Βαριάς Βιομηχανίας της περιοχής. Έχει υπάρξει εκπαιδεύτρια ενηλίκων σε Ιδρύματα Επαγγελματικής Κατάρτισης και έχει παρακολουθήσει Σεμινάρια Διοίκησης & Διεύθυνσης Ανθρώπινων Πόρων, Νομοθεσίας-Μισθοδοσίας, Ψηφιακής Επιχειρηματικότητας, Κοινωνικών Δικτύων & Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας. Είναι μέλος του Οικονομικού Επιμελητηρίου Αθηνών.

Ελένη Ρόζη

Ελένη Ρόζη

Γραμματέας Διοικητικού Συμβουλίου

Ελένη Τζουνοπούλου

Συντονίστρια Προγράμματος

Η Ελένη Τζουνοπούλου σπούδασε Πολιτιστική Διαχείριση στο τμήμα Διαχείρισης Πολιτισμικού Περιβάλλοντος και Νέων Τεχνολογιών του Πανεπιστημίου Πατρών, με κατεύθυνση την «Διαχείριση Πολιτισμικών Πόρων» και συνέχισε τις μεταπτυχιακές της σπουδές με ειδίκευση στο Πολιτιστικό Management (MSc Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο). Από το 2010 εργάστηκε σε πολιτιστικούς οργανισμούς της Ελλάδας (Δημοτική Βιβλιοθήκη-Πολιτιστικό Οργανισμό Δήμου Πατρέων, Ν.Π.Δ.Δ. Π.Α.Κ.Π.Π.Α. Δήμου Ελευσίνας) ενώ μέχρι και σήμερα συνεργάζεται εθελοντικά με Μ.Κ.Ο., καλλιτεχνικά και πανεπιστημιακά Ιδρύματα της Ελλάδας και του εξωτερικού, γύρω από την ανάπτυξη στρατηγικών διαχείρισης και προβολής της πολιτιστικής κληρονομιάς, με σημείο αναφοράς τη συμμετοχή των τοπικών κοινωνιών. Είναι μέλος του Πολιτιστικού σωματείου με την επωνυμία «Εταιρεία Συμβούλων Διαχείρισης Πολιτιστικής Κληρονομιάς –ΕΣΔΙΑΠΟΚ–», ενώ από το 2013 συμμετέχει ενεργά στον σχεδιασμό και τις προσπάθειες/ενέργειες θεσμοθέτησης του Πρώτου Πάρκου Πολιτιστικής Κληρονομιάς στην Ελλάδα, το Παρράσιο Πάρκο Πολιτιστικής Κληρονομιάς της Πελοποννήσου, το οποίο σήμερα βρίσκεται στη διαδικασία χαρακτηρισμού του ως προστατευόμενο τοπίο.

Πέγκυ Τσολακάκη

Διευθύντρια Αστικών Παρεμβάσεων & Παρακαταθήκης

Η Πέγκυ Τσολακάκη, αποτέλεσε βασικό μέλος της ομάδας διεκδίκησης του τίτλου της ΠΠτΕ καθόλη τη διάρκεια της υποψηφιότητας, τόσο ως μέλος του Δ.Σ., όσο και της ομάδας συγγραφής του φακέλου υποψηφιότητας. Έχει εργαστεί επί σειρά ετών στην Αρχιτεκτονική Σχολή του Ε.Μ.Π., προσφέροντας επικουρική διδασκαλία στα γνωστικά αντικείμενα της Πολεοδομίας και Χωροταξίας. Από το 2005 έχει συνεργαστεί με διάφορες εταιρείες του χώρου ως μελετήτρια Πολεοδομικών, Χωροταξικών και Αναπτυξιακών μελετών, Γενικών Πολεοδομικών Σχεδίων, μελετών των Ολυμπιακών Αγώνων του «Αθήνα 2004» και έχει επίσης εργαστεί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ως σύμβουλος σε θέματα Ανάπτυξης, Επιχειρησιακών Σχεδίων και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, αλλά και ως τεχνικός σύμβουλος στην αξιοποίηση και ανάπτυξη δημοσίων ακινήτων σε συνεργασία με το Τ.Α.Ι.Π.Ε.Δ., με συνολική εμπειρία στον χώρο δεκατριών ετών. Παράλληλα, συμμετείχε ενεργά στην επιτροπή διοργάνωσης Αισχυλείων από το 2007 έως το 2015, ενώ ήταν μέλος της ομάδας διοργάνωσης του EASA 007 στην Ελευσίνα, καθώς και ιδρυτικό μέλος της πολιτιστικής ομάδας «ActRAdio» με έδρα την Ελευσίνα από το 2008. Είναι Μηχανικός Πολεοδομίας – Χωροταξίας και Περιφερειακής Ανάπτυξης, απόφοιτος της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, με μεταπτυχιακές σπουδές στο Ε.Μ.Π. στην Πολεοδομία, καθώς και υπότροφος του Ι.Κ.Υ. Έχει κάνει μεταπτυχιακές εκπαιδεύσεις στα Αναπτυξιακά Προγράμματα και την Ανάπτυξη της Μεσογείου στο ινστιτούτο I.A.M.M. του Μονπελιέ, και στην Τουριστική Ανάπτυξη στο Πάντειο Πανεπιστήμιο, ενώ εκπονεί τη Διδακτορική της Διατριβή με θέμα τον Τουρισμό ως αναπτυξιακό εργαλείο στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, με συμμετοχή σε διάφορα ερευνητικά προγράμματα.

Χρήστος Χριστόπουλος

Χρήστος Χριστόπουλος

Υπεύθυνος Εκτέλεσης Παραγωγής, Διεύθυνση Σύγχρονης Τέχνης